Monday, February 2, 2015

Lanitium ex Machina Firefly-lankaklubi tammikuu 2015

Tähän väliin taas tattadaa lankapostaus, koska mitään en saa valmiiksi vaikka muka kuumeisesti neulon ja neulon! Tää päivän välein neuleen vaihto on mielekästä, mutta hitaasti etenevää, vois ehkä lipsua sen verran, että neulois muutamia noita pienempi valmiiksikin välillä. Pari JyJua jo poistin listaltakin, kun oon aika varma, ettei ne valmistuis vaikka olis sata päivää aikaa.

Tänään posti kotiutti ensimmäisen erän Lanitiumin lankaklubista ja kyllä piristi päivää! Ostin nämä itselleni 30v synttärilahjaksi, vähän jotain spessumpaa ja rakastan yllätyksiä! Varsinkin kun Firefly on vähintään top5 listalla lempisarjoissani, eihän näitä voinut vastustaa. En usko, että sen sarjan värimaailmassa voi huteja tulla! 


Kimaltaa, kimaltaa! Glitter Sock, Kaylee, go to blackout! 400m/100g.


Merino Sock Twist 365m/100g.


Merino DK Twist 230m/100g.


Sama Merino DK, yksivärinen kaveri ylläolevalle, We're Still Flying.

Yllätyksissä aina on se jännä aspekti, että voi tulla aivan ihanaa lankaa ja voi tulla aivan kamalaa lankaa. Nyt kävi niin, että tuli ei-niin-suosikkiväreistäni aivan ihania lankoja! Sininen on väri, minkä suhteen oon ehkä kaikkein nirsoin, mutta nyt kyllä natsasi ihan loistavasti. Vaaleus on myös yksi tekijä, mitä vähän aristelen, mutta noissa monivärisissä on kyllä niin sykähdyttävän ihania värilaikkuja, että jää kaikki vaaleus niiden jalkoihin 100-0. 


Basic Sport 280m/100g yllä ja alla.


Eli 1/3 erästä läpi meni niin, että hulahti, täydellisiä, täydellisiä lankoja. Ainakin sportista haluan sukat ottaa nyt tähän Jyjuun, mutta en vielä tiedä aloitanko jo näistä vai yritänkö malttaa odottaa klubin loppuun asti. Ainakin noita yksivärisiä sporteja haluan odotella, että teenkö niistä keskenään sitten raitaa vai raidoitanko noiden omien pariensa kanssa. Jää nähtäväksi!

Tulossa on samaan lahjasettiin vielä Laikaknitsin Gaiman-klubia ja Tohtori Kuka -klubia. Ei voi sanoa, etten olisi hemmotellut itseäni. Kerran sitä vaan 30 täyttää, eiksni? 

No comments:

Post a Comment