Wednesday, May 20, 2015

Eiku.

JyJu tuli, JyJu meni, ainakin mun osaltani. Enhän mä taas ehtinyt / jaksanut / viitsinyt / saanut aikaiseksi / tajunnut neuloa tarpeeksi ja sitten alkoi jo vähän muutkin asiat viedä ajatuksia. Kuten uusi koiranpentu. Ja sitten uusi vauva. Siinä sitten oltiinkin!

Neulon silti noita töitä rennon päättäväisesti loppuun, yrittäen olla aloittamatta kovin montaa siinä ohella. Tour de Sockiin aion ainakin osallistua, mutta muutoin työstän vain noita keskeneräisiä. Ja vanhoja keskeneräisiä.

Joji Locatellin 3 Colour Cashmere Cowlin sain jo valmiiksi useampi viikko sitten, mutta en oo vieläkään jaksanut päätellä ja liottaa sitä (päättelyneulani oli myös tovin kateissa, ihan oikeesti!)

Vaan nyt sain valmiiksi ja viimeistellyksi yhden huivin, Eikun. Kuvat on nyt aika hätäisiä, meillä on parvekesiivo kesken, ilta-auringon valo ei oo kovin helppo kuvausassari, eikä noi kaks jaloissa hyörivää karvakuonoa jätä kovin montaa turvallista kuvauspaikkaa.

On noissa ainakin värit kohdallaan.

Huivi oli tosi kiva ja nopee neuloo. Lopussa meinas iskee hätä, kun neuloin yhden ylimääräisen 20 kerroksen toiston ja lanka loppui kesken ennen päättelyä, mutta Madelinetosh kiiri hätään sopivan sinisessä sävyssä.

Shadows on hassu lanka, joskus ostin sen muistaakseni postikuluttomuustäytteeksi sen kummempia miettimättä ja monesti olen ollut myymässäkin lankaa, koska vyyhdellä se oli jotenkin tylsä, mitäänsanomaton, muistikuvissakin aina niin tympeän harmaa. En edes ihan varmaksi muista, mikä sai mut päätymään tähän lankaan kun aloin Eikua neuloa, mutta voi juma, kun yllättikin! Valmiina pintana värit ja sävyvaihtelut puree muhun ihan täysin, tästä tulee kyllä paljon käytetty huivi. Huh, onneks en koskaan myyny tätä lankaa!

Ohje: Eiku
Lanka: Cascaden Heritage Silk Paints "Shadows" ja päättelyssä Madelinetoshin Tosh Merino Light "Ink"


Ja pienempi kuvausassarini.

1 comment:

  1. Nyt vasta löysin tänne sinun blogiisi! Kiva kun tulit lukijakseni, minäkin jään seurailemaan sinun kässy juttuja!
    Nuo lankavärjäyksesi ovat huikeita, ihania värejä, Assarisi on oikea söpöliini!

    ReplyDelete