Saturday, October 3, 2015

Raitasukkia.

Sukkakuukauden kunniaksi avataan saldo samantien. Ikävä kyllä nuo aikuisten raitasukat ovat viime kuun saldoa ja vain lapsen sukat päätyvät omaan lokakuiseen sukkahaasteeseeni. Sukista tuli todella kauniit jämälankasukat, mutta voi luoja meinasi loppua usko kesken noiden langanpäiden päättelyiden kanssa.


Omat sukkani ovat suunnilleen kokoa 39. Malli on sikäli omasta päästäni, että yhdistelin omia suosikeiksi muodostuvia tekniikoitani. Pyöreä teräosa, jälkijättöinen kantapää, kevennetty joustin varteen.



Molemmissa sukissa on pääosin Gjestalin Maijaa (violetti ja kirkkaampi vihreä jämä on Regia Activea), joka on itseäni miellyttävä perussukkalanka. Ainoa ja kieltämättä aika harmillinenkin huono puoli näissä langoissa on se, että laatu vaihtelee suuresti. Osa langoista on todella pehmoista ja osa koppuraista. Uudemmat erät tuntuvat myös vanhempia paljon paksummilta, mikä ehkä on huono piirre sekin, koska uudemmat langat säikeytyvät neuloessa todella herkästi. Värikartta on silti mieletön, sitä ei voi kiistää.



Näitä lankoja mulla on yhteensä kassillinen, olikohan reilu 900g, joten paljon on vielä projekteja edessä. Ostin kaverilta pikkurahalla kassillisen, kun piti tehdä koirille peitto, mutta sittemmin koko ajatus on ollut ihan evvk ja paljon on värejä, joista haluan mieluummin tehdä vaikka juuri näitä sukkia. Lahjansaajat varokaa, joulu lähestyy!


 Ps. Kauheen vaikee tarkentaa liikkuviin pikkujalkoihin!




1 comment: