Wednesday, August 26, 2015

Joulukalenterisukat 2014.

Lykätään nyt perään heti uutta postausta, kun on niin hyvä putki menossa. Elokuiset hellepäivät on ihan hyvä aika viimein saada valmiiksi joulukuiset kalenterisukat. Miten musta tuntuu, että en oo todellakaan ainoa, jolle käy näin? Olihan näissäkin hurjat 3-4 raitaa, resorit ja kantapäät tekemättä.


En kerralla teen ohjeen mukaan, vaikka kuinka tuntuis liian isoilta, nimittäin menin näissä vähentämään silmukoita kun oli tulossa niin megaleveet sukaat mun kaposiin jalkoihini. Lopulta kuitenkin valmiita sukkia on saanut kiskoa jalkoihin kantapään kohdalta - ja tätä samaa oon nyt huomannut muidenkin valmistuvien sukkien kohdalla. Ehkä täytyy opetella lisäämään sopivasti ennen kantapään aloitusta, ainakin tiimalasityyppisissä ja jälkijättöisissä. Kantapääni kun ei selvästikään ole mikään mini. Onneksi nää sukat kuitenkin venähti hyvin pesussa ja tulee pidettyä! Ja kohta voinkin osallistua uudestaan.


Lankalakko on mennyt tosi kivasti (siis vau kuinka kauan, varmaan viikko kohta! *sarkasmivalo*), mutta huomasin tulevaisuudessa vastaan hiipivän tenkkapoon, nimittäin marraskuiset kädentaitomessut Tampereella. Ei muuten mitään, mutta kun viime vuonna olin siellä ekaa kertaa ja minimaalisella budjetilla ja Päätin, että ens vuonna menen sinne kunnolla rahaa säästäneenä, että ei tarvitse jäädä rannalle itkemään kaikkien niiden ihanuuksien keskellä. Ja niihin ihanuuksiin lukeutuu myös lankaa! Ja koska tän lakon ei oo tarkoitus olla mitenkään perseestä, aion päästää lähteen messuilla lapasesta, mikäli olen ennen niitä neulonut kilon lankaa. Aivan niin. Kilon. Tähän passaa myös sellaiset selkeästi alkuvaiheessa olevat keskeneräiset työt, esim nämä sukat eivät kelpaa, kun kyseessä oli lähinnä viimeistelyä.

No comments:

Post a Comment