Tuesday, December 16, 2014

Aneemiset raitasukat.

Ihan ekana on pakko todeta, että ei, mäkään en tiedä mitä noille sukille tapahtui. Tein kaksi sukkaa, molemmista tuli täysin erilaiset. Ei auta kuin todeta, ettei kannata neuloa mitään ainaoikeaa kaulaliinaa kummoisempaa ilman muistiinpanoja, jos HB on 103 eli kärsii anemiasta. Näistä tuli aivan karmean erilaiset, onneks ne tuntuu sentään jaloissa samalta.


Lanka on 6-säikeistä Regian Activee, ostin sitä kaksi kerää testiin messuilta. Aktiivisena liikkujana mun oli pakko päästä kokeilemaan, voiko noin muovinen (40% villaa, 40% akryylia, 20% nylonia) lanka olla mitään muuta kuin karmeaa. Ymmärrän täysin tekniset vaatteet, joten siksi halusin nähdä onko tässä "avaruuslangassa" mitään uutta ja ihmeellistä - ja toimivaa.

Täytyy kallistua sanomaan, että no ei ole.

Neuloessa lanka ei ole yhtä kamalaa kuin 100% akryyli, se alkaa natista vasta kun kädet vähän hikoavat, mikä ei sekään tapahdu kovin nopeasti. Värivaihtoehdot ovat tosi kivat tässä langassa. Siinä hyvät puolet.

Jalassa sukat ikävä kyllä alkavat aika pian tuntua nihkeiltä ja tukalilta, tulee se tuttu akryylilangan hengittämättömyysongelma vastaan. Sisäsukkina eivät ainakaan toimi siis yhtään, ulkona kengissä en ole vielä testannut.

 


Ja note to self: opeta mies käyttämään järkkäriä, itse otetut kuvat on aivan karmeita.

Jos tästä kohta selviäisi koiran kanssa metsälenkille, heitän nämä sukat jalkaan ja testaan miten toimii ulkokäytössä. Sääli ja pettymys, jos näin näteistä sukista ei olisi mihinkään!

No comments:

Post a Comment