Sunday, December 28, 2014

Huivi Ilmattaresta.

Nappasin puikoille Louhittaren Luolan Ilmatarta värissä Krookus, ja tuntuukin paksut 5mm puikot niin kömpelöiltä käsissä kun en oo pitkään aikaan neulonut yli 3.75mm puikoilla. En viitsi vaihtaa yhtään pienempiin, koska tästä tulee juuri se haluamani tosi löyhä neulos.

Tää huivi on ihan mun omasta päästä, ideana on tehdä kolmesta eri väristä pitkä salmiakkimallinen huivi. Teen lisäyksiä joka 6. kerros niin levenee tosi pitkänmallisesti. Saa nähdä neulonko täysiä keriä, pitää vähän katsoa millaista vauhtia tää alkaa rullata ja kuinka nopeasti pitenee.


Kaikki kolme väriä ovat Krookus - Lyijy - Muste, sain vision noista väreistä heti kun nää kolme vyyhtä bongasin Titityyn kojulla tän vuoden Käsityömessuilla Tampereella, jonkun aikaa mietin huiville mallia eri vaihtoehtojen välillä, mutta päädyin sitten lopulta kuitenkin tekemään tällaisen. Ja toivon, että idea toimii loppuun asti tai joudun kiroilemaan isosti!


Huomenna on neulemiitti, joten pitää aloittaa nyt sen mukaan JyJu, että voin samaan aikaan neuloa ja sosialisoida tällä mun anemiapäällä, ilman että menee kotona koko työn purkamiseksi. Eli taidan jatkaa ainaoikein-linjalla.

No comments:

Post a Comment