Thursday, December 25, 2014

Nurmilintu.

Toinen JyJuni on kaunis huivi, Nurmilintu. Langaksi valikoitui Lai-la-lai Yarnzin ihana Tuin värjäämä Polly-lanka, värinä Born This Way - Judas. Lanka on superwash polwarthia ja ihan uskomattoman pehmoista! 


Ensimmäisenä yllätin itseni ihan täysin neulenopeudellani tän kanssa. Pidän itseäni todella hitaana neulojana, mutta ehkä se on tämä elämänvaihe enemmän, kahden pienen lapsen kolmatta odottava äiti. Häiriöitä ja tohinaa riittää, mutta viime yönä kun ihan neulomalla neuloin (ihan kellosta katsomalla) kolme tuntia Supernaturalin parissa itsekseni valvoen kokonaista kolme tuntia ja huivi valmistui tuohon hakaneulan kohdalle asti, lankaa meni 22g! Ihan huikeen paljon mun tahdilla.

Tänään päivällä tahti olikin sitten hitaampi ja pääsin ekan pitsikaistaleen puoleen väliin, mutta tää loi kyllä hyvän alkufiiliksen tulevalle puolelle vuodelle, ehkä mä ehdinkin saada valmista.


Lanka oli jo vyyhdellä todella kaunis, mutta vielä kauniimpaa näemmä neulepintana. Aina jännään miltä lanka näyttää ainaoikeena, joka ei oo ihan niitä kaikkein toimivampia neulepintoja aina, vaikka onkin ihanan aivotonta neuloa sitä. Tää lanka kuitenkin toimii tässä huivissa tosi hyvin, sen jokainen sävy miellyttää mun silmää ja yhdessä ne luo ihanan kokonaisuuden - haaleammista yhteen merellisesti soljuvista sävyistä tummempiin, syvempiin lehähdyksiin siellä täällä. Ennustan ehdotonta suosikkihuivia (hah, myös ainoaa neulomaani kunhan valmistuu).
Ja sitten illan lautapelin ohella kohti seuraavaa projektia! Oikeesti ehdittiin jo pelatakin ennen tätä postausta, koska jännyys vei mennessään. Hävisin! Peli oli Claustrophobia.

No comments:

Post a Comment