Wednesday, December 10, 2014

Myartelys.

Jännittäviä uutisia saatiinkin sitten tovi ootella, meinaan huivihan meni purkuun kun lanka ei riittänyt ja uutta ei löytynyt. Nyt samat langat on tuossa kiinni raitahuivin alkupätkässä, odottamassa koska on taas fiilis neuloa paria kerrosta enempää. Kolmatta kertaa samat langat puikoilla ja Illusionin menetys yhä mielessä, hetki voi mennä inspiraariota odotellessa!

Mutta kyllä mä silti neulon, mielestäni paljonkin. Päällä on vain melkoinen startiitti, niin tulee enemmän otettua uusia puikkoja käyttöön kuin vapautettua niitä. Parittomia sukkiakin alkaa olla jo muotivillitykseksi asti.

Jotain silti nyt viimein tuli valmiiksikin, nolottaa kun en edes muista koska viimeks oon tehny jotain valmiiksi asti. Varmaan alkuvuodesta?Malli: Myartelys @ ravelry
Lanka: Rintalan tilan Iivari, tummanharmaana.

Normaalisti puhdas käsittelemätön villa saa mut raapimaan itteni verille, mutta tuo kainuunharmas on niin uskomattoman pehmoista ja rasvaista lankaa, ettei se kutita mun herkkää hipiääni yhtään, onneksi tätä lankaa tuli osteltua messujen yhteydessä paljon, koska ihastuin täysin.

Mallikin on kiva peruspipo, jollaista juuri kaipasin pipottomaan alkutalveeni ja näitä täytynee väkertää varmaan parikin, ainakin mies tykästyi tuohon myös ja isällekin menin lupaamaan jonkinlainen pipon Iivarista.

Hyvät joulunodotukset, yritän olla hurja ja postata uudestaan jo ennen joulua, jos tää tästä lähtis käyntiin.
2 comments:

 1. Mä nyt kyllä kanssa nappaan tän ohjeen muistiin, kaunis!
  Ja jos on kauheesti parittomia sukkia niin niin... Ne voi ripustaa narulla seinälle ja toivoa että joulupukki täyttää ne?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tai sit pitää vaan sinnikkäästi neuloo niin paljon sukkia ja toivoo, että jossain vaiheessa tekee vahingossa jollekin parin!

   Delete