Wednesday, December 24, 2014

Tiskikukkia.

Kaikenmaailman sukkasadot ja kesänyön hulluudet yms muut tempaukset aina joko missattuani tai mokattuani, mä päätin nyt jälleen ja ainakin vielä kerran osallistua neuletempaukseen, nimittäin JyJuun, jouluyöstä juhannusyöhön.

Tällä kertaa tarkoitus on hieman vaatimattomampi ja rauhallisempitahtinen neulomisrykäys, nimittäin 20 projektia (saa toki myös virkata) valmiina juhannusyöhön mennessä, kaikki työt tosin pitää olla aloitettu jo 30.4. mennessä.


Maltillisesti aattelin aloittaa JyJuni tiskirätillä jos toisellakin, katsoo nyt neulonko kerällisen vai kaksi. Tarve on ainakin suuri. Ensimmäiseksi aloin tehdä tiskikukkaa, jonka ohjeen löysin googlella kaverin suosituksesta. Nyt yliväsyneenä ja hieman flunssaisena tuo sakaroiden neulominen puuduttaa reippaasti, joten saa nähdä teenkö kaikista räteistä samanlaisia vai etsinkö motivaatiota vaihtelusta.Lankana BC Garnin ihanaakin ihanaisempi Allino, jota mulla on tässä mielettömän kivassa limen värissä hulppeat 16 kerää. Väri on kuitenkin liian pirteä vaatteeksi, enkä varmaan osaisi tätä lankaa materiaalinkaan puolesta ylleni pukea, joten eliniäksi tiskirättejä näistä langoista, kiitos.


Koitan ehtiä/muistaa/jaksaa/tajuta blogata jokaisen aloittamani JyJu-projektin edes suht reaaliajassa, niin pysyy itselläkin ehkä paremmin homma hanskassa.

No comments:

Post a Comment